Szállítás 15050 Ft -tól ingyenes

Üzleti feltételek

1.       Bevezető rendelkezések

i.         Jelen üzleti feltételekkel meghatározzuk a kapcsolatot a vállalatunk EXPORT TEAM s.r.o., Liptovský Mikuláš, Bodická ulica 162/2, 031 01, Slovakia, Azonosító szám:50314319  mint eladó ill. az e-shop működtetője a www.mrbacteria.hu címen –, és Ön, mint vásárlónk között, aki adásvételi szerződést köt velünk.

ii.       Ügyfeleinket egységesen kezeljük, és azonos elbánásban részesítjük őket, akár fogyasztók, akár nem. Ennélfogva jelen üzleti feltételek valamennyi vásárlónkra érvényesek.

iii.     Ezen feltételek elsősorban az e-shop-unkban történő termékek vásárlásaira vonatkoznak. Ezen feltételek vonatkoznak továbbá a vevőszolgálatunkon keresztüli vásárlásokra.

2.       Adásvételi szerződés kötése

i.         Ön adásvételi szerződést köthet velünk távolról, e-shop-unkon vagy vevőszolgálatunkon keresztül.

ii.        Távolról kötött adásvételi szerződés esetén az e-shop-unkon vagy ügyfélvonalunkon keresztül leadott rendelés adásvételi szerződéstervezetnek minősül. A megrendelés 21 napos időszakra érvényes, kézhezvételét pedig e-mailben igazoljuk vissza. Az adásvételi szerződés kötése ezután a tervezet általunk történő elfogadásával történik a megrendelt termékek kiszállításának formájában. A termékek kiszállításáról e-mailben értesítjük Önt.

3.       Indoklás nélküli elállás

i.         Ön a törvény alapján jogosult indoklás nélkül elállni az interneten vagy telefonon megkötött szerződéstől a termékek kiszállításától számított 14 napon belül.

ii.       Ha élni kíván ezzel a joggal, a fent nevezett időszakon belül értesítenie kell bennünket arról a döntéséről, hogy eláll a szerződéstől. A legegyszerűbben ezt az info@mrbacteria.eu e-mail címen, vagy a +421 907 840 000 telefonszámunkon való megkeresésünkkel teheti meg.

iii.    A szerződéstől való elállás esetén visszatérítjük Önnek a termékek vételárát. Amennyiben a termékek kiszállításától számított 14 napon belül áll el a szerződéstől, Ön jogosult a szállítási költségek megtérítésére is a legolcsóbb szállítási módnak megfelelő összeg értékében. A szerződéstől való későbbi elállás esetében csak a termékek vételárát térítjük vissza Önnek. A fent nevezett összegeket késedelem nélkül, az elállás napját követő 14 napon belül térítjük vissza. A törvény értelmében azonban a visszatérítéssel várhatunk, amíg Ön vissza nem juttatja a termékeket. A visszatérítéshez ugyanazt a fizetési módot használjuk, amilyen módon Ön kiegyenlítette a vételárat, hacsak másként nem állapodunk meg.

iv.      Amennyiben Ön így tesz, az elállás napját követő 14 napon belül juttassa vissza a terméket a European distribution, logistic and customer service center, Export team s.r.o., Bodická ulica 162/2, Liptovský Mikuláš, 03101, Slovakia címre. A termék visszaküldésének költségei Önt terhelik.

v.       Kérjük, vegye figyelembe, hogy Ön a törvény szerint felelős a termékek bármely értékcsökkenéséért, ha az annak következtében áll elő, hogy a termékeket a jellegük, tulajdonságaik és működésük megismeréséhez szükséges mértéket meghaladóan használta (pl. ha egy kipróbálása után is használja).

4.       Reklamációk

i.          Ha a termékek kiszállításkor hibásnak minősülnek, megállapodhatunk kártalanításról. Ön arra is jogosult, hogy kérje a hiba elhárítását cseretermék vagy javítás formájában. Amennyiben a hiba elhárítása lehetetlen vagy észszerűtlen a részünkről, Ön jogosult engedményt kérni a vételárból, és ha a hiba lényegbevágó, Ön el is állhat az adásvételi szerződéstől. Ezek a jogok akkor is megilletik Önt, ha a hiba később jelentkezik.

ii.      A termékek különösen akkor minősülnek hibásnak, ha nem rendelkeznek a szokványos vagy bemutatott tulajdonságokkal, nem használhatók rendeltetésszerűen, nem felelnek meg a törvényi követelményeknek, vagy nem a megállapodott mennyiségben szállították ki őket.  Az e-shop-unkban megjelenő képek a termékekről csak tájékoztató jellegűek, és nem képezik a termékek tulajdonságainak kötelezettséget jelentő ábrázolását (például a csomagolás eltérő lehet a gyártó által végzett módosítás miatt).

iii.     Készséggel állunk rendelkezésükre panaszokkal kapcsolatban az info@mrbacteria.eu e-mail címen vagy a +421 907 840 000 telefonszámon. Kérjük, küldje el nekünk a kifogásolt termékeket a  European distribution, logistic and customer service center, Export team s.r.o., Bodická ulica 162/2, Liptovský Mikuláš, 031 01, Slovakia címre a kitöltött panasznyomtatvánnyal együtt. Amennyiben a nyomtatványt munkatársaink segítsége nélkül tölti ki, ne feledje megjelölni a hiba természetét vagy megnyilvánulási formáját és panasza kezelésének kívánt elintézési módját.

iv.      E-mailben vagy szöveges üzenetben tájékoztatjuk panasza feldolgozásáról, különösen a beérkezéséről, elfogadásáról vagy elutasításáról. Lehet, hogy telefonon is felvesszük önnel a kapcsolatot.

v.        Panaszát illetően késedelem nélkül meghozzuk a döntést. A panasz feldolgozása, beleértve a hibaelhárítást is, rendszerint nem haladja meg a 30 napot. Ellenkező esetben Ön jogosult elállni az adásvételi szerződéstől. Kérjük, legyen segítségünkre, hogy betarthassuk a fent nevezett határidőt.

vi.      Indokolt panasz esetén mi viseljük a termékek visszajuttatásával kapcsolatos költségeket.

5.        Fizetés és szállítás módja

i.         A fizetés és szállítás módját az általunk kínált lehetőségek közül választhatja ki. A rendelés kiszállítása előtt értesítjük a választott fizetési és szállítási módról és a járulékos költségekről.

ii.       Fenntartjuk a jogot, hogy kiválasztott esetekben a termékek kiszállítását ingyenesen biztosítsuk.

6.       Vegyes rendelkezések

i.         Vásárlásával kapcsolatban értékelő kérdőívet kaphat harmadik féltől. Megoszthatja másokkal a vásárlásról és a termékekről szóló tapasztalatait. Örömünkre szolgálna, ha nyilatkozna a kérdőívben.

7.      Általános tájékoztatás

i.         Az értékesítések bejelentéséről szóló törvény szerint az eladó köteles bizonylatot kiállítani a vásárló részére. Az eladó köteles továbbá a vásárlást online bejelenteni az adóhatóságnak, műszaki hiba esetén legkésőbb 48 órán belül.

ii.         Minden termék és szolgáltatás ára tartalmazza a megrendelés idején hatályos áfát. Amennyiben az áfa mértéke módosul az adásvételi szerződés megkötése előtt vagy a termékek kiszállítása előtt, a vásárló köteles a választott fizetési módot figyelembe véve minden vételár alulfizetését rendezni, vagy az eladó azonnal értesíti e-mailben a vásárlót, hogy az eladó hol tudja visszafizetni a vásárlónak az esetleges vételár túlfizetést.

iii.       A megrendelés elküldésével elfogadja az adóbizonylat elektronikus formában történő megküldését. Az adóbizonylatot a megrendelés szállítására vonatkozó e-mailben elektronikusan küldjük meg. Amennyiben az adóbizonylatot okirat formájában is meg szeretné kapni, úgy közölje ezt velünk üzenetben, és azt az áruval együtt megküldjük Önnek.

iv.        Valamennyi termék ára, beleértve az engedményes árakat is, további értesítésig vagy a készlet erejéig érvényes.