Szállítás 15050 Ft -tól ingyenes

A HÁZI SZENNYVÍZTISZTÍTÓ kellemetlen szagának MEGSZÜNTETÉSE?

Ön is ismeri a házi szennyvíztisztító tipikus szagát, ha hirtelen megváltozik az időjárás vagy ha magasabb a kinti hőmérséklet? Eltömődtek a szennyvíztisztítójának a szűrői, a kamrák megteltek szerves hulladékkal, lerakódások vagy iszap van benne, amelyek jelentősen csökkentik a szennyvíztisztító telep szűrési és ülepedési hatását, és gyakran kell fizetnie a karbantartást? Segítünk, ha a családi házának, nyaralójának házi szennyvíztisztítója van. A Mr. Bacteria No. 2. Bioenzimes tisztító az Ön házi szennyvíztisztítójába termék az EXPORT TEAM Kft.-től segít megszüntetni a kellemetlen szagot és az iszapot. Az EXPORT TEAM Kft. termékeivel nem kell gyakran fizetnie a drága karbantartásért, valamint a szerves hulladék utólagos ártalmatlanításáért!

Mr. Bacteria NO. 2 Bio-enzimes tisztítót a tiszta háztartási COV-hoz ITT vásárolhat

A Mr. Bacteria No. 2. Bioenzimes tisztító az Ön házi szennyvíztisztítójába termék kiválasztott és speciálisan termesztett baktériumtörzsek keveréke, amelyek lebontják a szerves anyagokat. Amikor a baktériumok szerves hulladékot tartalmazó vízbe kerülnek, aktívvá válnak és specifikus enzimeket termelnek, amelyek lebontják a fehérjéket, a keményítőt, a szénhidrátokat, az állati és növényi zsírokat, a papírt és más szerves hulladékot. A laboratóriumokban tenyésztett baktériumok gyorsak és nagyon hatékonyak. Tevékenységükkel nemcsak a szagot, hanem annak forrást is felszámolják. Emellett jelentősen meghosszabbítják a két szippantás közti időt. A Mr. Bacteria No. 2. Bioenzimes tisztító az Ön házi szennyvíztisztítójába termék csökkenti a nem kívánt szilárd szerves anyagok, az iszap és a habképződés felhalmozódását. A baktériumok hatására a szilárd iszap és az üledék szennyvízzé válik.

Hogyan működik?

Nagyon egyszerűen. A házi szennyvíztisztítója kis mennyiségű baktériumot tartalmaz, amelyek elősegítik a szerves hulladék lebontását. A baktériumok hozzáadásával növeli a baktériumok számát a szennyvíztisztítóban, és ezáltal jelentősen felgyorsítja a szerves hulladék lebomlását. A szerves hulladék (ürülék) 90%-a szénből, oxigénből és hidrogénből áll, amelyek a szennyvíztisztítóban vegyületekként vannak jelen. Ezek a baktériumvegyületek folyamatosan egyszerűbbé és egyszerűbbekké bomlanak, amíg végül vízre (H2O) és széndioxidra (CO2) bontódnak, ahol a CO2 gáz formájában szabadul fel a levegőbe, a H2O pedig a szennyvíztisztítóban marad.

Bakteriális termékeink tehát közvetlenül és nagyon hatékonyan bontják le a szagforrásokat, így a szennyvíztisztítóból eltávolítják a szagot, valamint az üledéket és az iszapot!

Az EXPORT TEAM Kft. por alakú baktériumkeveréket szállít, hogy a baktériumok hosszabb ideig legyenek tárolhatók. Minden, az EXPORT TEAM Kft. által kínált termék 100%-ban bio- és természetes termék. Nem tartalmaz egészségre káros baktériumtörzseket, savakat, lúgokat, foszfátokat vagy más, környezetszennyező anyagokat.

Mr. Bacteria NO. 2 Bio-enzimes tisztítót a tiszta háztartási COV-hoz ITT vásárolhat

Bakteriális erő:

Több, mint 15 éve foglalkozunk bakteriális termékek árusításával és tudjuk, hogy a készítmény bakteriális ereje (azaz a baktériumok száma, amelyet a termék tartalmaz) nagyon fontos a jó minőségű és valóban nagyon hatékony baktériumkeverékek előállításakor.

Ezzel garantáljuk, hogy termékeink extra nagy mennyiségű baktériumot tartalmaznak, amelyek nagyon hatékonyan segítik megszüntetni a szagot és lebontani a szerves hulladékot!

Mr. Bacteria NO. 2 Bio-enzimes tisztítót a tiszta háztartási COV-hoz ITT vásárolhat

 • Mr. Bacteria No. 1-14 a minőség jegye

  A weboldalunkon vásárolhat Mr. Bacteria termékeket a Mr. Bacteria No. 1-14. Az összes Mr. Bacteria termék a legjobb minőségűalapanyagokból készült, ami biztosítja a minőséget, magasan bakteriáliserőt és működést. A Mr. Bacteria termékek többezer elégedett vásárlóvalvan kipróbálva. Próbálja ki a termékeink minőségét és működését. Örülünk azelégedettségéért a termékeink használatával.

  Az Ön Mr. Bacteria e-shop csapata!

 • Miért Mr. Bacteria termékek

  • A termék eredetiségének garantálása
  • A legjobb minőségű alapanyagokból készítve
  • Magasan bakteriális koncentráció és hatékonyság
  • Szállítás 15050 Ft -tól ingyenes
  • Minden termékkínálat raktáron
  • Megrendelés elküldése 24 órán belül.
  • Többezer elégedett vásárló
 • Néhány tipp a kerti tó tisztaságának és áttetszőségének fenntartására. Hallott már a baktériumokról? Kiválóan működnek!

 • Hogyan komposztáljunk helyesen és használnuk a komposztgyorsítót?

 • Baktériumok és enzimek a szennyvíztartályba, a szennyvízülepítőbe, a házi szennyvíztisztítóba, a kerti tavakba ...

 • Hogyan szüntessük meg a szennyvíztartályok és szennyvízülepítők kellemetlen szagát?

 • A HÁZI SZENNYVÍZTISZTÍTÓ kellemetlen szagának MEGSZÜNTETÉSE?

 • Hogyan lehet megfelelően iszaptalanítani a tavat? Hallott már a baktériumokról?

 • Hogyan keltsük életre a tavat a teleltetés után

 • Próbáljon ki két biztos tippet a szennyvíztartály és a szennyvízülepítő karbantartására