Szállítás 15050 Ft -tól ingyenes

Hogyan komposztáljunk helyesen és használnuk a komposztgyorsítót?

Szeretne komposztálni a kertjében? A komposzt kiváló megoldás trágya előállítására a kertben lévő fák és növények számára. A tanácsok és tippek részben megpróbálunk néhány tippet és trükköt elárulni a helyes komposztálásról.

Ami nem tartozik a komposztba

Kerülje el, hogy a komposztba olyan anyagok kerüljenek, mint a fűrészpor, a citrusfélék, a káros környezetből - az út széléről származó fű, stb. Ne kerüljön a komposztba virágzó gyom vagy a hajtásai, beteg növények vagy azok részei, továbbá a konyhai maradékok, mint hús, a csontok, az olaj vagy tejtermékek.

Ami mehet a komposztba

A komposztba mehet a fű, akár nagyobb mennyiségű frissen kaszált fű is, amit a Mr. Bacteria No. 4. Bioenzimes tisztító az Ön komposztjához termékkel kezeljen, továbbá a szalma, a zúzott fakéreg és faágak, a faforgács, a fa hamuja, a gyümölcsfák levelek, az istállótrágya, a kerti föld. A konyhai hulladék zöldség-, gyümölcs- és héjmaradványok formájában is komposztálható.

A gyakorlat azt bizonyítja, hogy a komposzt optimális körülmények között egy éven belül megérik. A Mr. Bacteria No. 4. Bioenzimes tisztító az Ön komposztjához termékkel ez az idő hozzávetőleg a felére csökken. A Mr. Bacteria No. 4. Bioenzimes tisztító az Ön komposztjához termék továbbá maximalizálja a komposzt trágyaértékét.

Mr. Bacteria No. 4 Bio-enzimes tisztítót a kerti komposzthoz ITT vásárolhat

Hogyan, mikor és hol lehet komposztálni

A komposztot a legjobb ősszel, részleges árnyékban vagy teljes árnyékban, lehetőleg fák alatt kialakítani. Ennek oka a komposzt óvása a napfénytől, a széltől, ami a komposztot kiszáríthatja.

A jobb kezelés érdekében próbálja meg a komposztot edénybe tenni, vagy legalább egy elég széles szalaggal, például műanyaggal, elkeríteni. Az elkerített komposzt lassabban szárad ki, és az alkalmazott termék sem folyik ki belőle.

Mr. Bacteria No. 4 Bio-enzimes tisztítót a kerti komposzthoz ITT vásárolhat

A komposzt első, alapozó anyaga lehet a zúzott fakéreg, a szalma vagy a faágak.

Ezt követően kezdhetjük hozzáadni az egyes komposztba való anyagokat - szalmát, gyümölcsfaleveleket, az istállótrágyát, a zöldség maradékokat.

Törekedjen arra, hogy a komposztot a keresztmetszetében mindig nedvesen tartsa. Az optimális nedvességtartalom vizsgálatát például úgy végezheti el, hogy a komposztált anyagot a tenyérbe veszi, az ujjaival összenyomja és az ujjai között kis vízcseppeknek kell megjelenniük. Ha a tenyerét kinyitja, akkor az anyagnak összenyomva kellene maradnia. Nem jó jel, ha a kezén folyni kezd a víz - a komposzt akkor túl nedves. Ha a tenyerét kinyitja és az anyag szétszóródik, az azt jelzi, hogy a komposzt túl száraz. Ha a komposzt száraz, akkor nem érlelődik, minden mikroorganizmus és baktérium fokozatosan elpusztul benne, melyek a komposzt optimális érését garantálják.

Fontos a levegőellátás is. Ezért tanácsos időnként a komposztot megkeverni vagy átdobálni. Ez fontos a mikroorganizmusok és baktériumok életéhez, amelyeket Mr. Bacteria No. 4. Bioenzimes tisztító az Ön komposztjához termékkel ad a komposzthoz. A rossz levegőellátás a komposzt rossz érését eredményezi, lelassítja az érlelést és a komposzt használhatatlanságához vezet.

Ne feledje, hogy a komposzt kitöltéséhez használt egyes anyagok különböző méretűek legyenek. Ezzel ugyanis biztosítja a levegőztetést és a komposzt optimális érését.

Végül pedig fontos, hogy figyelmeztessük: figyelmesen olvassa el a Mr. Bacteria No. 4. Bioenzimes tisztító az Ön komposztjához termék használati utasítását.

Mr. Bacteria No. 4 Bio-enzimes tisztítót a kerti komposzthoz ITT vásárolhat

  • Mr. Bacteria No. 1-14 a minőség jegye

    A weboldalunkon vásárolhat Mr. Bacteria termékeket a Mr. Bacteria No. 1-14. Az összes Mr. Bacteria termék a legjobb minőségűalapanyagokból készült, ami biztosítja a minőséget, magasan bakteriáliserőt és működést. A Mr. Bacteria termékek többezer elégedett vásárlóvalvan kipróbálva. Próbálja ki a termékeink minőségét és működését. Örülünk azelégedettségéért a termékeink használatával.

    Az Ön Mr. Bacteria e-shop csapata!

  • Miért Mr. Bacteria termékek

    • A termék eredetiségének garantálása
    • A legjobb minőségű alapanyagokból készítve
    • Magasan bakteriális koncentráció és hatékonyság
    • Szállítás 15050 Ft -tól ingyenes
    • Minden termékkínálat raktáron
    • Megrendelés elküldése 24 órán belül.
    • Többezer elégedett vásárló
  • Néhány tipp a kerti tó tisztaságának és áttetszőségének fenntartására. Hallott már a baktériumokról? Kiválóan működnek!

  • Hogyan komposztáljunk helyesen és használnuk a komposztgyorsítót?

  • Baktériumok és enzimek a szennyvíztartályba, a szennyvízülepítőbe, a házi szennyvíztisztítóba, a kerti tavakba ...

  • Hogyan szüntessük meg a szennyvíztartályok és szennyvízülepítők kellemetlen szagát?

  • A HÁZI SZENNYVÍZTISZTÍTÓ kellemetlen szagának MEGSZÜNTETÉSE?

  • Hogyan lehet megfelelően iszaptalanítani a tavat? Hallott már a baktériumokról?

  • Hogyan keltsük életre a tavat a teleltetés után

  • Próbáljon ki két biztos tippet a szennyvíztartály és a szennyvízülepítő karbantartására