Szállítás 15050 Ft -tól ingyenes

Próbáljon ki két biztos tippet a szennyvíztartály és a szennyvízülepítő karbantartására

A legtöbb ügyfél, akinek a nyaralójában vagy a családi házában szennyvíztartály vagy szennyvízülepítő van, szembesül a szag problémájával, az egyre szaporodó szippantással és az olyan üledékkel, iszappal, amit nem lehet kiszivattyúzni.

A szennyvíztartályba és a szennyvízülepítőbe nem csak a toalettből folyik a szennyvíz, de a konyhából is, amiben ételmaradékok, zsírok, kávézacc van, amit a mosogatóvízzel együtt leengedünk. Ezek a szennyeződések fokozatosan lerakódnak a csövekben és a szennyvíztartályban, aminek az alján üledéket vagy szilárd iszapot képeznek a szennyvíztartály, a szennyvízülepítő felszínén, aminek az eltávolítása komoly gondot okoz. Gyakran találkozunk azzal is, hogy ez a lerakódás olyan szilárd, hogy a szippantókocsi csak a tartály kétharmadát, felét képes kiszippantani, a fölösleggel sajnos, nem boldogul. Ez azt eredményezi, hogy csökken a tartály űrtartalma, gyakrabban kell szippantót hívni, amivel nőnek a költségek és természetesen, a kellemetlen szag, amit rothadás és a szerves anyag (iszap) bomlása okozz a szennyvíztartályban vagy a szennyvízülepítőben. A másik probléma az, hogy a tartályban keletkező gázok a csöveken és a szifonokon keresztül a házba bekerülnek, ahol szintén kellemetlen szagot okoznak. Ezek a problémák leggyakrabban a meleg nyári hónapokban vagy alacsony légnyomáskor mutatkoznak meg.

Mr. Bacteria Bio-enzimes tisztítókat SZENNYVÍZTARTÁLYOKRA és EMŚZTŐGÖDRÖKRE ITT vásárolhat

A baktériumok és enzimek, melyeket a Mr. Bacteria Bioenzimes tisztító az Ön szennyvíztartályába és szennyvízülepítőjébe termék tartalmaz, jelentősen felgyorsítják a bomlási folyamatot. A szerves anyag vízre és széndioxiddá bomlik, amely önként a levegőbe kerül, a vizet pedig ki lehet szivattyúzni a tartályból.

Ha a szennyvíztartály vagy a szennyvízülepítő dőlésszöge által a víz és az alkalmazott baktériumok kifolynak belőle, akkor gyakoribb, hozzávetőleg 7 napi adagolást javaslunk.

A szifonok, csővezetékek, zsírfogók tisztítására a Mr. Bacteria Bioenzimes tisztító szifonhoz, csővezetékhez és zsírfogókhoz termék használatát javasoljuk. Ezek a termékek nem befolyásolják vagy csökkentik a Mr. Bacteria Bioenzimes tisztító az Ön szennyvíztartályába és szennyvízülepítőjébe termék hatékonyságát.

Éppen ellenkezőleg, alapvető hiba, ha klórt vagy lúgot tartalmazó termékeket használnak, mivel ezek a készítmények elpusztítják a baktériumokat - azokat, amelyek természetesen megtalálhatók a szennyvíztartályban vagy a szennyvízülepítőben és azokat is, amelyeket a bomlás elősegítésére adott hozzá. A hulladék nagyon büdössé válik és a szerves hulladék bomlási folyamata leáll. Ezután eltart egy ideig, amíg a szennyvíztartály vagy a szennyvízülepítő újra helyesen kezd működni.

Mr. Bacteria Bio-enzimes tisztítókat SZENNYVÍZTARTÁLYOKRA és EMŚZTŐGÖDRÖKRE ITT vásárolhat

  • Mr. Bacteria No. 1-14 a minőség jegye

    A weboldalunkon vásárolhat Mr. Bacteria termékeket a Mr. Bacteria No. 1-14. Az összes Mr. Bacteria termék a legjobb minőségűalapanyagokból készült, ami biztosítja a minőséget, magasan bakteriáliserőt és működést. A Mr. Bacteria termékek többezer elégedett vásárlóvalvan kipróbálva. Próbálja ki a termékeink minőségét és működését. Örülünk azelégedettségéért a termékeink használatával.

    Az Ön Mr. Bacteria e-shop csapata!

  • Miért Mr. Bacteria termékek

    • A termék eredetiségének garantálása
    • A legjobb minőségű alapanyagokból készítve
    • Magasan bakteriális koncentráció és hatékonyság
    • Szállítás 15050 Ft -tól ingyenes
    • Minden termékkínálat raktáron
    • Megrendelés elküldése 24 órán belül.
    • Többezer elégedett vásárló
  • Néhány tipp a kerti tó tisztaságának és áttetszőségének fenntartására. Hallott már a baktériumokról? Kiválóan működnek!

  • Hogyan komposztáljunk helyesen és használnuk a komposztgyorsítót?

  • Baktériumok és enzimek a szennyvíztartályba, a szennyvízülepítőbe, a házi szennyvíztisztítóba, a kerti tavakba ...

  • Hogyan szüntessük meg a szennyvíztartályok és szennyvízülepítők kellemetlen szagát?

  • A HÁZI SZENNYVÍZTISZTÍTÓ kellemetlen szagának MEGSZÜNTETÉSE?

  • Hogyan lehet megfelelően iszaptalanítani a tavat? Hallott már a baktériumokról?

  • Hogyan keltsük életre a tavat a teleltetés után

  • Próbáljon ki két biztos tippet a szennyvíztartály és a szennyvízülepítő karbantartására