Szállítás 15050 Ft -tól ingyenes

Hogyan tisztítsuk meg a szennyvíztisztítót vegyi anyagok nélkül? Használjon baktériumokat.

Először mondjuk el, hogyan történik a természetben a szerves (növényi és állati) anyag bomlása. Több milliárd különböző baktérium található a talajban, a levegőben, a vízben és az organizmusokban, amelyek nyugalmi állapotban vannak és csak akkor kezdenek el szaporodni, amikor erre kedvező feltételek állnak rendelkezésükre - azaz, amint van mit lebontani és ehhez társul az optimális hőmérséklet, a páratartalmon, pH-érték és továbbiak. Minden baktériumtípusnak eltérő életkörülményekre van szüksége, és más anyagokat képes lebontani. Egyes baktériumok tehát a zsírok lebontására szakosodtak, mások a keményítőkre, a növényi anyagokra, a cellulózra, a fehérjékre, a karbamidra stb.

A baktériumok ezen kiváló tulajdonságai hatékonyan felhasználhatók szennyvíznél.

Mr. Bacteria Bio-enzimes tisztítókat háztartási HULLADÉKOKRA, szifonokra, lefolyókra és zsírfogókra ITT vásárolhat

A baktériumkészítmény használata nagyon hatékony, egyszerű és környezetbarát módszer. A baktériumok nagyon gyorsan kezdenek el szaporodni a csövekben vagy a szifonokban, ami jócskán felgyorsítja a bomlási folyamatot, feloldja, megtisztítja a szennyvizet és rendszeres használat mellett nem fogja fenyegetni a kellemetlen szag vagy az eltömődés.

 

Hogyan működik?

Talán most azt kérdezi magától, hogy lehet ez? Hogyan tudják a baktériumok áteresztővé tenni a lefolyót? A válasz nagyon egyszerű. A természetben minden bomlási folyamathoz levegőre, nedvességre és baktériumokra van szükség. Ez a három elem biztosítja, hogy a szerves anyag (hulladék) fokozatosan lebomlik, főleg vízre és széndioxidra. A talajbaktériumok hozzáadásával sokszorosára növeli azok számát a csővezetékben és akár százszor gyorsabban is kitisztul (a talajbaktériumok százszorosára növelésének köszönhetően a csővezetékben). Egyszerűen – minél több baktérium, annál gyorsabban tisztul ki az eltömődött cső.

Nálunk kétféle bakteriális készítményt vásárolhat, amelyek a felhasználás módjában különböznek. A Mr. Bacteria Bioenzimes tisztító szifonhoz, csővezetékhez és zsírfogókhoz termék a konyhai mosogatókba készül a zsír lebontására és nem csak az állati és a növényi összetevők lebomlására szolgáló baktériumokat tartalmaz, hanem a zsírok lebontására szolgáló baktériumokkal is erősítve van.

 

A Mr. Bacteria No. 5. Bioenzimes tisztító szifonhoz, csővezetékhez és szennycsatornához a beállítottsága alapján inkább alkalmas fürdőszobába és konyhába, ahol gondoskodik a szappan, a sampon, a bőr- és haj és egyéb maradványokról. 100%-ban természetes talajbaktériumok, amelyek teljesen biztonságosak. Mindig és kizárólag a szabadban előforduló talajbaktériumtörzsek, amelyeket sajátos képességük alapján választottak ki.

Mr. Bacteria Bio-enzimes tisztítókat háztartási HULLADÉKOKRA, szifonokra, lefolyókra és zsírfogókra ITT vásárolhat

 • Mr. Bacteria No. 1-14 a minőség jegye

  A weboldalunkon vásárolhat Mr. Bacteria termékeket a Mr. Bacteria No. 1-14. Az összes Mr. Bacteria termék a legjobb minőségűalapanyagokból készült, ami biztosítja a minőséget, magasan bakteriáliserőt és működést. A Mr. Bacteria termékek többezer elégedett vásárlóvalvan kipróbálva. Próbálja ki a termékeink minőségét és működését. Örülünk azelégedettségéért a termékeink használatával.

  Az Ön Mr. Bacteria e-shop csapata!

 • Miért Mr. Bacteria termékek

  • A termék eredetiségének garantálása
  • A legjobb minőségű alapanyagokból készítve
  • Magasan bakteriális koncentráció és hatékonyság
  • Szállítás 15050 Ft -tól ingyenes
  • Minden termékkínálat raktáron
  • Megrendelés elküldése 24 órán belül.
  • Többezer elégedett vásárló
 • Néhány tipp a kerti tó tisztaságának és áttetszőségének fenntartására. Hallott már a baktériumokról? Kiválóan működnek!

 • Hogyan komposztáljunk helyesen és használnuk a komposztgyorsítót?

 • Baktériumok és enzimek a szennyvíztartályba, a szennyvízülepítőbe, a házi szennyvíztisztítóba, a kerti tavakba ...

 • Hogyan szüntessük meg a szennyvíztartályok és szennyvízülepítők kellemetlen szagát?

 • A HÁZI SZENNYVÍZTISZTÍTÓ kellemetlen szagának MEGSZÜNTETÉSE?

 • Hogyan lehet megfelelően iszaptalanítani a tavat? Hallott már a baktériumokról?

 • Hogyan keltsük életre a tavat a teleltetés után

 • Próbáljon ki két biztos tippet a szennyvíztartály és a szennyvízülepítő karbantartására